Gazdasági Körkép

A blog a jelen gazdaságát, annak fejlődését és eseményeit tárgyalja, így szolgáltatva minél relevánsabb információkat a befektetői szférának. Itt nem csak a tőzsdei kereskedők vagy a különböző befektetési portfóliókban érdekeltek találhatnak hasznos írásokat, de a naprakész pénzügyi szakemberek is tájékozódhatnak segítségünkkel. Szerkesztőink mindegyike a pénzügyi piacon és a tőzsdei kereskedésben jártas szakember, így bizalommal forduljanak hozzánk akár valamely társoldalunkon keresztül is. Kellemes böngészést kívánunk!

Friss topikok

Címkék

USD/CHF Head&Shoulders

2012.08.03. 13:00 Befektetés Blog

uced.png

Közben szépen bontakozik ki egy alakzat bele is nyitottam. Ha az ár leér a támasz közelébe, akkor behúzom a stopot nullába és már nincs kockáztaom, viszont ha az a szint elesik akkor a napi trendvonalig hagyom futni. 
Ez kicsit merész nyitás volt, de feltettem mert még jól jöhet másoknak is ha az ár áttöri a vonalamat, ha visszateszteli akkor meg hibátlan setup-ot láthatunk majd. Persze benne van mint mindig, hogy megfordul, de arra a legnagyobb esélyt a támsz fölött nem sokkal vagy éppen ott látom, addigra meg kockázat már nem lesz a traden.
Egyébként ami miatt ezt kitettem míg a kötésemet egyébként nem kimondottan szoktam posztolni, hogy egy potenciális alakzatra is legyen példa a blogon. Utólag meg már talán nem annyira érdemes kitenni, mint előre, még akkor is ha így még nem biztos az alakzat teljesülése. Ne persze mi biztos ezen a piacon?...

Végül kizártam egy kis nyereséggel a 14:30-as hírek miat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tradersreadme.blog.hu/api/trackback/id/tr574693901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Befektetés Blog · http://tradersreadme.blog.hu/ 2012.08.03. 13:46:23

Közben zártam kis profittal, úgy néz ki jobb áron is el lehet majd adni, ha még úgy állnak a körülmények.

Zsánklód Trisé · http://buyorsell.blog.hu/ 2012.08.05. 14:31:58

@SuhiFx: elég merész nyitás volt. Daytrade-elsz, vagy inkább swingelsz?

Befektetés Blog · http://tradersreadme.blog.hu/ 2012.08.06. 09:28:05

Igazából jó kis nyitás volt, másodszor is nyitottam a szint törésekor, null fölött van kicsivel a stop ,hogy egy visszatesztet kibírjon de kockázat már nem igazán van rajta. Nem határozom be magam ilyen téren, ahol jó üzletet látok azt nyitom és a piacon múlik meddig tartom majd.

Befektetés Blog · http://tradersreadme.blog.hu/ 2012.08.06. 09:37:10

@Zsánklód Trisé: De egyébként itt a stop távolságából látszik, hogy swing lesz ha tudom hagyni futni, mert átlagos mozgással kell majd pár nap mire R arányban jó lesz.
süti beállítások módosítása