Gazdasági Körkép

A blog a jelen gazdaságát, annak fejlődését és eseményeit tárgyalja, így szolgáltatva minél relevánsabb információkat a befektetői szférának. Itt nem csak a tőzsdei kereskedők vagy a különböző befektetési portfóliókban érdekeltek találhatnak hasznos írásokat, de a naprakész pénzügyi szakemberek is tájékozódhatnak segítségünkkel. Szerkesztőink mindegyike a pénzügyi piacon és a tőzsdei kereskedésben jártas szakember, így bizalommal forduljanak hozzánk akár valamely társoldalunkon keresztül is. Kellemes böngészést kívánunk!

Friss topikok

Címkék

USDJPY

2012.09.04. 09:17 Befektetés Blog

jpyed.png

Talán mindannyian tudjuk, hogy a japán yen jelenleg az első számú menedékdevizák között van, és a BoJ (Bank of Japan) erősen küzd a túl erős yen ellen. Többen még az intervencióra is emlékezheünk, mikor a BoJ nagy pénzeket megmozgatva, banki intervenció útján gyengítette a devizát. 

A múlt hónapokban nyilatkozták, hogy többé nem szeretnék akkora mértékig erősödni hagyni pénzüket, így most mégegy yen erősödés után ideje lehet majd komolyabb figyelmet is fordítani a yenre, amit a bank gyengíteni szertne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tradersreadme.blog.hu/api/trackback/id/tr34754064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása