Gazdasági Körkép

A blog a jelen gazdaságát, annak fejlődését és eseményeit tárgyalja, így szolgáltatva minél relevánsabb információkat a befektetői szférának. Itt nem csak a tőzsdei kereskedők vagy a különböző befektetési portfóliókban érdekeltek találhatnak hasznos írásokat, de a naprakész pénzügyi szakemberek is tájékozódhatnak segítségünkkel. Szerkesztőink mindegyike a pénzügyi piacon és a tőzsdei kereskedésben jártas szakember, így bizalommal forduljanak hozzánk akár valamely társoldalunkon keresztül is. Kellemes böngészést kívánunk!

Friss topikok

Címkék

Láttátok? - USD/CAD

2012.08.17. 14:46 Befektetés Blog

A mai Core CPI Kanadából szépen megmozgatta a piacot mikor a pozitív várakozással éles ellentétben negatívan jött ki, csak egy gond volt vele. A gond pedig az, hogy az adatok nyilvánosságra kerülése előtt árazta be a piac.
Aki kicsit figyelte a loonie árát az már tuta, hogy gyenge adatra számítson. Ez persze nem először fordul elő, és természetesen nem utoljára. Csupán elgondolkodtat, hogy valyon honnan tudja mindenki és mi nem? Néha igazán körbeérhetne az ilyen info ..

A bejegyzés trackback címe:

https://tradersreadme.blog.hu/api/trackback/id/tr344717522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása